Fysiurgisk massage i Assens og Stenstrup

Trænger du til kvalificeret fysiurgisk massage?

Så kan jeg hos 2bewell sørge for dette. Jeg har over 30 års erfaring som aktivt udøvende fysiurgisk massør, og jeg kan afhjælpe dine fysiurgiske problemer og smerter i kroppen, med højt kvalificeret ekspertise.

Jeg har allerede hjulpet mange klienter fra blandt andet Haarby, Kværndrup, Stenstrup og Assens Kommune.

Du finder mig her:

Erhvervspark Assens Drejervænget 8
5610 Assens
Hver tirsdag, onsdag og torsdag

Hjemmeadresse
Tværvej 10 
5771 Stenstrup
Hver mandag og fredag

Så søger du en lægeeksamineret fysiurgisk massør og uddannet kropsterapeut der tilbyder fysiurgisk massage, så tøv ikke med at kontakte mig.

Kontakt mig

Slip af med spændinger med fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage givet af kyndige hænder og med 30 års erfaring i bagagen kan jeg garantere dig en kvalificeret massageoplevelse, der virkelig når ind i problemområderne. Dette betyder, at selv de mest genstridige spændinger og smerter kan løsnes, hvilket resulterer i øjeblikkelig lindring.

Hvis du søger kvalificeret hjælp til lindring af smerter i dine muskler, er fysiurgisk massage helt sikkert en løsning for dig.

Dybdegående og virkningsfuld effekt

Massage er godt til at løsne spændinger, fjerne smerter og ømhed i kroppen, både i muskler og led.
Fysiurgisk massage er en massageform, hvor jeg arbejder dybt i væv og muskulatur. 

Massagen tager udgangspunkt i kroppens anatomiske opbygning, og er både effektiv og afslappende, og med langvarige effekt.

Prisvenlige muligheder med fysiurgisk massage

Jeg tilbyder forskellige behandlingsmuligheder for at imødekomme dine behov. Her er nogle af de mest populære valg til fysiurgisk massage:

  • Rygmassage (45 min): Pris 450 kr.
  • Helkropsmassage (60 min): Pris 550 kr.

Har du og dine kollegaer på din arbejdsplads brug for en massageordning med en erfaring fysiurgisk massør, med kvalitet som 1. prioritet, så kontakt mig endelig.

Jeg tilbyder også:

  • Sundhedsordning/massageordning på jeres arbejdsplads
  • Kontakt mig for jeres muligheder på jeres arbejdsplads hos 2bewell.

Jeg kan med min erfaring som behandler stå inde for at give dig det bedste. Jeg går ind for kvalitet fremfor kvantitet, og at mulighederne for det bedste skal være tilgængeligt for alle.

Derfor er behandlingerne af længere varighed (1 time) end hos de fleste massører. Du kan dermed nyde fordelene ved fysiurgisk massage uden at tømme din pengepung.

Aroma massage/wellness massage

Har du brug for en mere afslappende massage? Så er det også en mulighed.

Jeg tilbyder også "Aroma Massage" med æteriske olier. Disse olier er kendt for deres renhed og høje kvalitet og effekt.

Olierne har ikke kun en behagelig duft; de har også unikke fordele for både krop og sind. Massageteknikken der anvendes til aroma massagen er virkelig afslappende og beroligende. 

På grund af oliernes effekt er dette et skønt alternativ til blot at lægge sig på briksen, tage imod, og nyde den helt specielle afslapning ved både massagen og oliernes duft og langvarige effekt. 

Kontakt mig og bestil en tid til fysiurgisk massage

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at booke en tid til fysiurgisk massage, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe eller sende en SMS til 27 52 28 96. Du kan også sende en mail til bente@2bewell.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte kontaktformularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at høre fra dig.