Kropsterapi i Assens og Stenstrup

Går du og overvejer kropsterapi?

Så kan jeg hos 2bewell hjælpe dig. Jeg har stor erfaring med kropsterapi, og jeg har allerede hjulpet klienter fra Haarby, Kværndrup, Stenstrup og Assens.

Du finder mig her:

Erhvervspark Assens Drejervænget 8
5610 Assens
Hver tirsdag, onsdag og torsdag

Hjemmeadresse
Tværvej 10 
5771 Stenstrup
Hver mandag og fredag

Så søger du en lægeeksamineret fysiurgisk massør og uddannet kropsterapeut til at udføre kropsterapi, så tøv ikke med at kontakte mig.

Kontakt mig og hør mere

Hvad er kropsterapi?

En kropsbehandling tager udgangspunkt i samspillet mellem krop og psyke. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i dig og din situation.

I stedet for at behandle symptomer, kigger vi sammen på årsagen til de smerter du har. Alle følelsesmæssige påvirkninger, som sorg, stress, nervøsitet, vrede, angst, skyld og skam, kan sætte sig i kroppen.

Ting som hjernen har glemt- og som kroppen husker! Det er ofte disse "glemte" ting som giver smerter og ubehag i kroppen. Små brikker til din krops puslespil!

Denne form for kropsbehandling kan afhjælpe med at forløse psykiske blokeringer som har sat sig i kroppen som spændinger, smerter, stress og negative følelser.

Med forskellige teknikker som pulserende massage, guidet åndedrag, forskellige greb og tryk, akupressur og zoneterapi og vores samarbejde, løsnes spændingerne i din krop. Jeg arbejder også på meridianer (energistrømme) under behandlingen.

Behandling og lindring

Kropsterapi er en effektiv behandlingsform, som kan behandle eller lindre følgende fysiske og psykiske lidelser:

  • Stress
  • Angst
  • Depression
  • Ledsmerter
  • Søvnproblemer
  • Fysiske skader
  • Migræne
  • Spændinger/anspændthed
  • og meget mere

Der findes mange forskellige former for kropsterapi, som har forskellige baggrunde, teorier og metoder. Min baggrund er Totum kropsterapi.

Som fysiurgisk massør gennem 30 år, kender jeg kroppen, og dens måde at vise blokeringer på. Blokeringer du mærker til hver dag, og jeg mærker på din krop, mens jeg behandler.

Frigør blokeringer i kroppen

Følelsesmæssige påvirkninger som sorg, stress, nervøsitet, vrede, angst, skyld og skam kan ofte sætte sig som spændinger i kroppen. Kropsterapien afhjælper disse spændinger. Efter en kropsterapibehandling vil du ofte opleve en bemærkelsesværdig følelse af lethed og afslapning i din krop.

Den følelse kommer blandt andet, fordi kropsterapien arbejder med en speciel teknik, pulseringer, hvor hele kroppen skubbes eller vugges og sættes i bevægelse. På den måde løsnes spændingerne flere steder i kroppen, de indre organer påvirkes, og du får en stor grad af ro, fordi pulseringen virker meget beroligende på nervesystemet.

Jeg arbejder også på meridianer (energistrømme) under behandlingen. Denne forløsning giver ny energi, overskud og en fantastisk følelse af velvære både fysisk og mentalt.

Netop derfor er kropsterapi anderledes end almindelig massage.

Hvorfor er kropsterapi så effektivt?

Kropsterapi kan hjælpe kroppen til at restituere og helbrede sig selv. Ved aktivering af lymfesystemet vil kroppen udskille affaldsstoffer, og gennem åndedræts teknikker genetablere forbindelsen mellem hoved og krop.

Den guidede vejrtrækning vil hjælpe til med at slappe af i kroppen, give slip på spændinger og efterfølgende give en større følelse af kropslig frihed og indre ro.

Jeg vil helt sikkert anbefale denne behandling som en helhedsbehandling der kan afhjælpe både fysiske og psykiske spændinger i din krop. Vi samler alle brikkerne til din krops puslespil.

Priser og tilbud på kropsterapi

Behandlingen varer ca. 1 time og koster kun 550 kr.
Køb klippekort med 3 behandlinger x 1 time: 1500 kr. (Spar 150 kr.)

Kontakt mig og bestil en tid til kropsterapi

Hvad end du har spørgsmål, brug for råd og vejledning, eller blot ønsker at booke en tid til fysiurgisk massage, så er du meget velkommen til at kontakte mig.

Du kan ringe eller sende en SMS til 27522896. Du kan også sende en mail til bente@2bewell.dk. Alternativt er du også meget velkommen til at benytte kontaktformularen, så vender jeg tilbage hurtigst muligt. Jeg glæder mig til at høre fra dig.