Anbefalinger fra tilfredse klienter

Tak for sidst og en skøn behandling. Jeg har helt klart fået mere energi; var imod sædvane- frisk hele aftenen, gik senere i seng og vågnede tidligere- udhvilet.

I dag har jeg påbegyndt oprydning i skuffer og skabe. Skriver igen når der dukker mere op.

Alt er godt. Urolig nattesøvnmed ømme punkter i kroppen var nok forventeligt men en dyb glæde over forløsning og en både blid/ublid reminder om at komme ned i kroppen, og ikke sidde fast i halsen.

Fordøjelse og "mandesvar" gør mig allerede let og fri. Sikke dejlige værktøjer, som bor lige under huden på mig. I dag egen tid, egen omsorg med luft lys og stille yoga. 

TAK for dig.


"Tak for en fantastisk oplevelse og en god kropsmassage. Det er godt nok mange ting, som man opdager i løbet af nogle dage. Større bevægelighed i kroppen. indre ro, større glæde, og smerter i kroppen forsvinder. Jeg vil gerne have en ny tid"


" Skuldre nakke og ben har det meget bedre. Indimellem dukker der ømhed op, men det forsvinder igen. Endnu bedre er, at sindet er lettere, En del af de tunge ting der lander på min skuldre, er tilsyneladende lettet. glæder mig til næste gang"


Behandlingen gav virkelig ro og en afslapning i kroppen, som jeg tog med mig. Min vejrtrækning har været roligere siden også, og så er jeg bare så glad"


"Jeg har det rigtig godt, Jeg har stadig svært ved at forstå min reaktion, det havde jeg ikke forventet kunne ske. Det var meget spændende, og jeg har allerede i dag gjort og sagt ting som jeg bare ville tænke- så noget er flyttet, tak"


"Vil lige fortælle at jeg føler mig let og fredfyldt efter din behandling, og glæder mig til snarlig gensyn"


"Tusind tak for din service, dit engagement i mig og min person, og mest af alt for din fantastiske udførte kropsterapi"


"Den dejligste behandling i dag, Kroppen er let, træt og øm. Den arbejder med noget.."


"Jeg har været utrolig glad for 1. beh- min migræne forsvandt fuldstændig og det var virkelig en befrielse. Rent mentalt føler jeg der er startet en proces, drømmer meget og der er et klart budskab, som jeg endnu ikke helt har "afkodet"


Jeg GLÆDER mig utroligt til næste behandling"


" Det er 2 døgn siden jeg fik kropsterapi hos dig. Jeg har sovet hele natten og det er længe siden. Smerter i ryg er mindre, så jeg er fortrøstningsfuld glæder mig til næste behandling"


"Hej tak for en en meget behagelig oplevelse. Ren afslapning, de efterf. dage oplevede jeg klar forbedring med nattesøvn og generelt velvære, mindre stress og mindre ømhed i muskler."


"Tusind tak for en virkelig intens behandling- jeg følte mig absolut i trygge og kompetente hænder. Jeg har både i går og i dag rigtig god og glad energi og i dag været øm som efter intensiv sport på den fede måde. Jeg tror på det og på dig. Tak og jeg har allerede anbefalet dig til andre og jeg kommer igen."


"Tak for dig og hvad du gjorde for mig. Min krop er let og kan for første gang i årevis slappe af uden at gøre ondt nogen steder! Har gået op af trapper uden pauser

og har været udenfor uden at skulle "beskyttes" med masser af tøj.

Jeg har sagt til min far at han er tilgivet, hvilket bragte ham i glædes gråd og føler også lettelse i sin krop.

Jeg er overbevist om at du med din behandling åbnede døre, så jeg kunne rydde op i mit sind. Taknemmeligheden er ubeskrivelig. Tak Bente"


"Tak for dejlig behandling, har vist ikke fortalt at min allergi i munden er forbedret. Din behandling gør underværker for mig"


​”TAK for i går Bente. Skønt at være tilbage i dine kyndige hænder og dine ærlige og inspirerende meninger og vigtige livsbetragtninger. Tak for dine råd Jeg droppede yogaen, fik hvilet og tænkt mig godt og grundigt om. Tog en stor beslutning i aftes, som jeg nu virkelig håber at kunne efterleve - vil i hvert fald gøre mit yderste. Mest for min egen skyld, men også for min familie og børnebørns skyld 1. mit gamle jeg er efterladt i Billund 2. Jeg skal stoppe at servicere og please andre - både arbejdsmæssigt OG privat. 3. Jeg skal gøre de ting, der sætter ind på min energi konto og være tro mod mig selv 4. Sige fra og nej tak - uden efterfølgende lange begrundelser 5. Gøre det jeg rent fysisk er i stand til. Jeg skal IKKE bevise noget for nogen 2023 er året, hvor jeg skal udvikle mig og blive en anden udgave af mig TAK for dig Bente og god weekend - og på gensyn tirsdag”


”Du skal vide at du virkelig har været en kanon støtte i en kaotisk tid- tak for de gode samtaler og kropsterapien, foruden dem havde jeg ikke været på vej tilbage på arbejde igen”